UNIUNEA JURISTILOR DIN ROMANIA
 
 
 
 
 
Anunturi
 

 
In memoriam
 

 
Evenimente
  
 
 
 
 

CONFERINTA INTERNATIONALA
Noua legislatie penala - etapa importanta in dezvoltarea dreptului roman

      In ziua de 21 martie 2014 a avut loc conferinta internationala cu tema „Noua legislatie penala - etapa importanta in dezvoltarea dreptului roman”, manifestare incadrata in seria conferintelor procedings citation index by Thomson Reuters.
      Conferinta a fost organizata de Institutul de Cercetari Juridice „Andrei Radulescu” al Academiei Romane (I.C.J.) si de Uniunea Juristilor din Romania - publicatiile „Dreptul. Reuniunea s-a constituit intr-o manifestare prestigioasa care a fost onorata de personalitati marcante ale stiintei dreptului penal european si romanesc. Intre acestea: presedintele Asociatiei Internationale de Drept Penal, prof. univ. dr. José Luis de la Cuesta, profesorii Lorenzo Picotti, Jean Pradel si George Antoniu.
      Cuvantul de deschidere a fost rostit de prof. univ. dr. Mircea Dutu - directorul I.C.J., presedintele comitetului stiintific al conferintei si vicepresedinte al U.J.R.
      In cadrul reuniunii - organizate pe sectiuni conduse de profesorii Nicolae Volonciu, Ovidiu Predescu (copresedinte al comitetului de organizare al conferintei), Petre Buneci si dr. Tudor Avrigeanu, cercetator stiintific gradul II - au fost prezentate 59 de comunicari din domeniul dreptului penal si procesual penal, criminologiei si dreptului penal european.

 

 
 
 
 
 
Cele mai recente numere din revista "Dreptul"
 
 
 
 
Design si mentenanta
 
Compania de Informatica Neamt