UNIUNEA JURISTILOR DIN ROMANIA
 
 
 
 
 
Anunturi
 

 
In memoriam
 

 
Evenimente
  
 
 
 
 

Dezbatere juridica franco-romana

        Uniunea Juristilor din Romania, impreuna cu Asociatia Franco-Romana a Juristilor au organizat in data de 20 noiembrie 2014, la sediul U.J.R., dezbaterea stiintifica avand tema „Dialogul judecatorului”. La dezbatere au participat numerosi magistrati de la instantele din capitala si din tara. Reuniunea s-a bucurat si de prezenta Excelentei Sale domnul Francois Saint-Paul, ambasadorul Frantei la Bucuresti, si a domnului Didier Maus, profesor emerit la Universitatea Aix-Marseille si fost consilier de stat, care a sustinut si referatul principal al dezbaterii.
        Lucrarile reuniunii au fost deschise de domnul prof. univ. dr. Ovidiu Predescu, vicepresedinte al U.J.R. si director al publicatiilor „Dreptul”. Doamna prof. univ. dr. Elena-Simina Tanasescu, presedintele Asociatiei Franco-Romane a Juristilor, a moderat dezbaterea.
        In finalul sesiunii domnul ambasador Francois Saint-Paul a conferit gradul „d’Officier dans l’Ordre National du Merite” doamnei profesor Genoveva Vrabie, presedintele Universitatii „Mihail Kogalniceanu” din Iasi. Totodata domnul prof. univ. dr. Mircea Dutu, vicepresedinte al U.J.R., directorul Institutului de Cercetari Juridice „Acad. Andrei Radulescu” al Academiei Romane, a inmanat in numele Uniunii Juristilor din Romania Diploma si Medalia de Merit domnului ambasador Francois Saint-Paul si domnului profesor Didier Maus.

 

 
 
 
 
 
Cele mai recente numere din revista "Dreptul"
 
 
 
 
Design si mentenanta
 
Compania de Informatica Neamt